Mottagningen – briljant tandvård på Östermalm

Vår mottagning är modern och utrustad med den senaste tekniken vad gäller utrustning och behandlingsmetoder. T.ex. använder vi oss av en scanner där vi scannar dina tänder istället för konventionella avtryck och vi kan fräsa din porslinskrona/porslinsfyllning så du kan få din nya krona redan samma dag. Då slipper du något provisoriskt i mun.

Vi har även maskinell rensning vid rotbehandlingar, digital röntgen som genererar mindre strålningsdoser och Panoramaröntgen. Vi har även ”The Wand” för en smärtfri bedövning istället för konventionella sprutor.

Hur jobbar vi?

Alla rum är utrustade med stora skärmar där du kan se dina röntgenbilder. Du får på så sätt en bättre inblick i diagnos och behandling. Om du vill kan du titta på en TV-skärm i taket när du ligger ner i behandlingsstolen vilket får dig att drömma dig bort och tänka på annat. Det brukar vara mycket uppskattat. Vi kommunicerar och berättar hela tiden vad vi gör, vilket medför att du känner dig trygg i allt vi gör.

God jul och gott nytt år önskar Nybrokliniken🎄🎅🌟
Vi har öppet 29/12 och 30/12 under mellandagarna.
Välkomna!
... Se merSe mindre

1 månad sedan
God jul och gott nytt år önskar Nybrokliniken🎄🎅🌟
Vi har öppet 29/12 och 30/12 under mellandagarna.
Välkomna!

Comment on Facebook

God Jul till er alla 🎄❄️🎅🧑‍🎄

God jul 🎄

Vi vill önska alla kunder en God jul och Gott nytt år! Tack alla som har rekommenderat oss och gett oss alla fina omdömen. Vi ser fram emot att träffa er under 2023. Välkommen att boka tid för tandvård på www.nybrokliniken.se ... Se merSe mindre

2 månader sedan

Comment on Facebook

God Jul 🎄 & Gott Nytt År 🥳 😊!

Vi hälsar tandhygienist Berenice Gonzalez hjärtligt välkommen till oss.
Berenice är en duktig och erfaren tandhygienist som kommer ta väl hand om dina tänder. Hos henne kan du känna dig trygg🌸
Ring oss på 08-6610441 för att boka en tid hos Berenice🌸 Välkommen!
... Se merSe mindre

5 månader sedan
Vi hälsar tandhygienist Berenice Gonzalez hjärtligt välkommen till oss.
Ring oss på 08-6610441 för att boka en tid hos Berenice🌸 Välkommen!
Ladda fler
Det bästa inom tandvård med den senaste utrustningen och tekniken