Mottagningen – briljant tandvård på Östermalm

Vår mottagning är modern och utrustad med den senaste tekniken vad gäller utrustning och behandlingsmetoder. T.ex. använder vi oss av en scanner där vi scannar dina tänder istället för konventionella avtryck och vi kan fräsa din porslinskrona/porslinsfyllning så du kan få din nya krona redan samma dag. Då slipper du något provisoriskt i mun.

Vi har även maskinell rensning vid rotbehandlingar, digital röntgen som genererar mindre strålningsdoser och Panoramaröntgen. Vi har även ”The Wand” för en smärtfri bedövning istället för konventionella sprutor.

Hur jobbar vi?

Alla rum är utrustade med stora skärmar där du kan se dina röntgenbilder. Du får på så sätt en bättre inblick i diagnos och behandling. Om du vill kan du titta på en TV-skärm i taket när du ligger ner i behandlingsstolen vilket får dig att drömma dig bort och tänka på annat. Det brukar vara mycket uppskattat. Vi kommunicerar och berättar hela tiden vad vi gör, vilket medför att du känner dig trygg i allt vi gör.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 vecka sedan

Nybrokliniken

Fantastiskt trevligt julbord på S/S Blidösund med Nybroklinikens underbara gäng🎅🏾😊 ... Se merSe mindre

3 veckor sedan

Nybrokliniken

På fantastisk kurs i Köpenhamn med Dentsply Sirona om den senaste digitala tekniken🦷 ... Se merSe mindre

På fantastisk kurs i Köpenhamn med Dentsply Sirona om den senaste digitala tekniken🦷Image attachment

Sveriges bästa tandläkare. Karla Reigo. ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Ni är så ambitiösa och fantastiskt duktiga bästa tandläkarna i stan!!♥️♥️♥️♥️😙

Duktiga👏🏼👏🏼😘😘

2 månader sedan

Nybrokliniken

Kliniken totalrenoverades och vi är väldigt nöjda och stolta över resultatet.
Hjärtligt välkommen till oss!
... Se merSe mindre

Idag firade vi att det har gått drygt 1 år sen tre kliniker gick ihop till en och blev Nybrokliniken. Kliniken totalrenoverades och vi är väldigt nöjda och stolta över resultatet. Hjärtligt välkommen till oss!

Comment on Facebook

Grattis till er nu är underbara en ren fröjd att gå till/kramar till dig Karla.🌹🌹🌹

Ett stort grattis på 1 års dagen. Ni är sjukt grymma och gör ett fantastiskt jobb 🥳🎂🎈🥂

Grattis <3

Stort grattis 🥳 🎉🎉😘❤️

Grattis.!! Å andra sidan så är jag inte så förvånad över dina framgångar😀

Det ska ni verkligen vara! All lycka och framgång till er!

Stort grattis till er 🥂🥳

Grattis!🍾

Grattis 🎉🎉🎉

Stort grattis 🌺🌺

Stort grattis😊

Grattis🥳😘🥳

Grattis 🥳

Grattis🎈

Grattis!💐

Stort grattis till er 🌟🌸

Grattis ❤️✨✨✨✨

Grattis 🎉

Massa grattis 🎉💐😘

Grattis!🍾🥂

Grattis!! 🥳

View more comments

2 månader sedan

Nybrokliniken

Behöver du en ny porslinskrona?

På Nybrokliniken filmar vi din tand istället för att ta avtryck med avtrycksmassa.
Därefter designar vi den i datorn, fräser ut den i vår fräs, målar den och bränner i ugnen. Vi får ett vackert och hållbart slutresultat.
Du kan ibland få din krona redan samma dag och slipper gå med provisorier som kan lossna.
Välkommen!

6 månader sedan

Nybrokliniken

Härlig sommarmiddag med Nybroklinikens underbara personal😊
Nybrokliniken har sommarstängt 15/7 - 2/8
Vi önskar er en riktigt härlig sommar🌼🌸
... Se merSe mindre

Härlig sommarmiddag med Nybroklinikens underbara personal😊 Nybrokliniken har sommarstängt 15/7 - 2/8 Vi önskar er en riktigt härlig sommar🌼🌸

Wow vilket gött gäng☀️

Glad sommar 🌼🌷

Trevlig sommar kära grannar!

Glad sommar!🌸☀️😎

6 månader sedan

Nybrokliniken

Passa på att skaffa ett vitare leende.
Just nu har vi en BLEKNINGSKAMPANJ.
Du betalar endast 2495:- (ordinarie pris 3500:-)
Välkommen!
... Se merSe mindre

Passa på att skaffa ett vitare leende. Just nu har vi en BLEKNINGSKAMPANJ. Du betalar endast 2495:- (ordinarie pris 3500:-) Välkommen!
Ladda fler
Det bästa inom tandvård med den senaste utrustningen och tekniken