Mottagningen – briljant tandvård på Östermalm

Vår mottagning är modern och utrustad med den senaste tekniken vad gäller utrustning och behandlingsmetoder. T.ex. använder vi oss av en scanner där vi scannar dina tänder istället för konventionella avtryck och vi kan fräsa din porslinskrona/porslinsfyllning så du kan få din nya krona redan samma dag. Då slipper du något provisoriskt i mun.

Vi har även maskinell rensning vid rotbehandlingar, digital röntgen som genererar mindre strålningsdoser och Panoramaröntgen. Vi har även ”The Wand” för en smärtfri bedövning istället för konventionella sprutor.

Hur jobbar vi?

Alla rum är utrustade med stora skärmar där du kan se dina röntgenbilder. Du får på så sätt en bättre inblick i diagnos och behandling. Om du vill kan du titta på en TV-skärm i taket när du ligger ner i behandlingsstolen vilket får dig att drömma dig bort och tänka på annat. Det brukar vara mycket uppskattat. Vi kommunicerar och berättar hela tiden vad vi gör, vilket medför att du känner dig trygg i allt vi gör.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 månad sedan

Nu går vi på en välförtjänt julledighet och öppnar återigen måndagen den 3 januari.
Vi önskar er alla en riktigt God jul och Ett Gott Nytt År🎄🌟
Välkomna åter!

Vi önskar er alla en riktigt God jul och Ett Gott Nytt År🎄🌟
Välkomna åter!
2 månader sedan

Här har vi gjort tandreglering med Invisalign samt tandblekning på vår fantastiska tandhygienist🤗
Hela behandlingen tog endast 6 månader.
Visst blev det snyggt?
... Se merSe mindre

Hela behandlingen tog endast 6 månader.
Visst blev det snyggt?Image attachment

Comment on Facebook

Tack vare mina fantastiska tandläkare!❤

Fantastiskt snyggt resultat 😍

3 månader sedan

En väldigt nöjd patient där vi blekt tänderna och gjort porslinsfasader på åtta tänder i överkäken.
Patientens kommentar: ”Tusen tack! Det är det bästa jag gjort!”💕🤗
... Se merSe mindre

Patientens kommentar:  ”Tusen tack! Det är det bästa jag gjort!”💕🤗Image attachment

Så snyggt! 😍

Tjusigt, vem har gjort tänderna 🙂

👌🏻👌🏻👌🏻

3 månader sedan

Fantastisk kurs med SACD och Dr Lukasz Lassmann🤗 Så givande!
Så härligt med vidareutbildning och att få träffa underbara kollegor.

4 månader sedan

Före och efter bilder på en kund där vi tandreglerat med Invisalign och blekt tänderna samt gjort ett par framtandsfyllningar.
Fantastiskt resultat med minimal åverkan på tänderna🤗
... Se merSe mindre

Fantastiskt resultat med minimal åverkan på tänderna🤗Image attachment

Så snyggt och enkelt med Invisalign 🤩👍