Mottagningen – briljant tandvård på Östermalm

Vår mottagning är modern och utrustad med den senaste tekniken vad gäller utrustning och behandlingsmetoder. T.ex. använder vi oss av en scanner där vi scannar dina tänder istället för konventionella avtryck och vi kan fräsa din porslinskrona/porslinsfyllning så du kan få din nya krona redan samma dag. Då slipper du något provisoriskt i mun.

Vi har även maskinell rensning vid rotbehandlingar, digital röntgen som genererar mindre strålningsdoser och Panoramaröntgen. Vi har även ”The Wand” för en smärtfri bedövning istället för konventionella sprutor.

Hur jobbar vi?

Alla rum är utrustade med stora skärmar där du kan se dina röntgenbilder. Du får på så sätt en bättre inblick i diagnos och behandling. Om du vill kan du titta på en TV-skärm i taket när du ligger ner i behandlingsstolen vilket får dig att drömma dig bort och tänka på annat. Det brukar vara mycket uppskattat. Vi kommunicerar och berättar hela tiden vad vi gör, vilket medför att du känner dig trygg i allt vi gör.

6 dagar sedan

Nybrokliniken

Glad påsk önskar vi er alla🐤🐥🐣
Hoppas ni får en riktigt skön påskledighet.
... Se merSe mindre

Glad påsk  önskar vi er alla🐤🐥🐣
Hoppas ni får en riktigt skön påskledighet.

🐥🐣☀️ Happy Easter❤️

Glad påsk på er med!💛💚💛

1 månad sedan

En fröjd när veckans fina Blommor levereras🙏👌 Enjoy🥰😊 ... Se merSe mindre

En fröjd när veckans fina Blommor levereras🙏👌 Enjoy🥰😊

Vackra 👌💕

Ranunklar 💕🌸💕🌸💕

Finaste blommorna är ni själva, ladies🌸🌸

Så fina🌹❤

2 månader sedan

Nybrokliniken

Kära patienter , pga It problem ligger vår växel nere, vi hoppas att vi på måndag kan hjälpa er på telefon igen. Med vänlig hälsning, Team Nybrokliniken ... Se merSe mindre

O nej stackars Er😱😱❤️❤️❤️❤️

2 månader sedan

Nybrokliniken

Härligt givande konferens idag❤️💪Stort tack till Dental Buissnes Group Åsa och Maria🙏 ... Se merSe mindre

Comment on Facebook

Åh!❤️❤️❤️ det är vi som skall tacka för att vi får möjligheten att följa ert modiga, kompetenta och varma team på en fantastisk resa.👏👏👏

4 månader sedan

Nybrokliniken

God Jul önskar Nybrokliniken!
Vi har nu julledigt och öppnar återigen den 2 januari. Ha en riktigt skön jul.
... Se merSe mindre

God Jul önskar Nybrokliniken!
Vi har nu julledigt och öppnar återigen den 2 januari. Ha en riktigt skön jul.

God Jul till Er 🎄🎄❄️❄️❤️❤️

God Jul Tove med familj.. Kramar...

God jul🎅

5 månader sedan

Nybrokliniken

Idag är vi på kurs med tandläkare Johan Hagman om modern kompositteknik som vi använder när vi lagar dina tänder.
Vi håller oss ständigt uppdaterade så att vi kan ge dig bästa möjliga tandvård.
... Se merSe mindre

Vi håller oss ständigt uppdaterade så att vi kan ge dig bästa möjliga tandvård.

Comment on Facebook

Å vad jag vill vara där med er 🤗

Ha så trevligt och hälsa Johan så gott!

Ladda fler
Det bästa inom tandvård med den senaste utrustningen och tekniken