Mottagningen – briljant tandvård på Östermalm

Vår mottagning är modern och utrustad med den senaste tekniken vad gäller utrustning och behandlingsmetoder. T.ex. använder vi oss av en scanner där vi scannar dina tänder istället för konventionella avtryck och vi kan fräsa din porslinskrona/porslinsfyllning så du kan få din nya krona redan samma dag. Då slipper du något provisoriskt i mun.

Vi har även maskinell rensning vid rotbehandlingar, digital röntgen som genererar mindre strålningsdoser och Panoramaröntgen. Vi har även ”The Wand” för en smärtfri bedövning istället för konventionella sprutor.

Hur jobbar vi?

Alla rum är utrustade med stora skärmar där du kan se dina röntgenbilder. Du får på så sätt en bättre inblick i diagnos och behandling. Om du vill kan du titta på en TV-skärm i taket när du ligger ner i behandlingsstolen vilket får dig att drömma dig bort och tänka på annat. Det brukar vara mycket uppskattat. Vi kommunicerar och berättar hela tiden vad vi gör, vilket medför att du känner dig trygg i allt vi gör.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 månad sedan

Nu är sommaren äntligen här. Vi har semesterstängt 12 juli - 1 aug. Vi önskar er en riktigt skön och avkopplande sommar🌸🌼🌺 ... Se merSe mindre

4 månader sedan

Vi är stolta över att få välkomna vår fantastiska nya tandläkarkollega Kristin Dunard till oss.
Kristin är född och uppvuxen i Småland och tog tandläkarexamen 2003 i Malmö.
Hon är en positiv och glad person, som lägger stor vikt vid kvalitativt arbete och bra patientbemötande. Kristin brinner lite extra för protetik och kirurgi och vi kan varmt rekommendera henne.
På fritiden är familj, vänner och hunden viktigast.

Välkommen att boka online eller ring oss på 08-6610441 för boka din tid hos Kristin.
... Se merSe mindre

Kristin är född och uppvuxen i Småland och tog tandläkarexamen 2003 i Malmö.
På fritiden är familj, vänner och hunden viktigast.

4 månader sedan

Nybrokliniken har stängt under påskhelgen och öppnar återigen som vanligt tisdagen den 6 april då du är
välkommen att ringa oss igen på 08-661 04 41.

Vi önskar er alla en riktigt Glad Påsk🐥🐣
... Se merSe mindre

välkommen att ringa oss igen på 08-661 04 41.

Vi önskar er alla en riktigt Glad Påsk🐥🐣
6 månader sedan

En vanlig underbar dag på Nybrokliniken😊 ... Se merSe mindre

En vanlig underbar dag på Nybrokliniken😊

Comment on Facebook

Vilken lyx 👍🏻🤩

Bara nyttigheter ser jag:))

6 månader sedan

Passa på! Just nu har vi en BLEKNINGSKAMPANJ!
Tandblekning med professionellt framställda skenor för endast 2900kr! (Ord. pris 4000kr).
Ring 08-6610441
Välkommen!
... Se merSe mindre

Passa på! Just nu har vi en BLEKNINGSKAMPANJ!
Ring 08-6610441
Välkommen!
7 månader sedan

Vi på Nybrokliniken har julledigt mellandagarna och öppnar åter den 4/1.
Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Må nästa år bli ett bättre år för oss alla😊 Ta hand om er och varandra🤗🌸
... Se merSe mindre

Vi på Nybrokliniken har julledigt mellandagarna och öppnar åter den 4/1.
Ladda fler
Det bästa inom tandvård med den senaste utrustningen och tekniken