Mottagningen – briljant tandvård på Östermalm

Vår mottagning är modern och utrustad med den senaste tekniken vad gäller utrustning och behandlingsmetoder. T.ex. använder vi oss av en scanner där vi scannar dina tänder istället för konventionella avtryck och vi kan fräsa din porslinskrona/porslinsfyllning så du kan få din nya krona redan samma dag. Då slipper du något provisoriskt i mun.

Vi har även maskinell rensning vid rotbehandlingar, digital röntgen som genererar mindre strålningsdoser och Panoramaröntgen. Vi har även ”The Wand” för en smärtfri bedövning istället för konventionella sprutor.

Hur jobbar vi?

Alla rum är utrustade med stora skärmar där du kan se dina röntgenbilder. Du får på så sätt en bättre inblick i diagnos och behandling. Om du vill kan du titta på en TV-skärm i taket när du ligger ner i behandlingsstolen vilket får dig att drömma dig bort och tänka på annat. Det brukar vara mycket uppskattat. Vi kommunicerar och berättar hela tiden vad vi gör, vilket medför att du känner dig trygg i allt vi gör.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 månader sedan

Nybrokliniken

Vi önskar er alla en riktigt glad påsk🐣🐥
Vi på Nybrokliniken har öppet som vanligt och har stängt endast på helgdagarna.
Välkomna!
... Se merSe mindre

Känns härligt att vara så uppskattade av våra underbara patienter, speciellt i dessa svåra tider💕 Vi önskar er alla en riktigt glad påsk🐣🐥 Vi på Nybrokliniken har öppet som vanligt och har stängt endast på helgdagarna. Välkomna!

Glad Påsk 🐣 alla fina vänner och patienter ❣️

Glad påsk!🐥🐣🐥

Grad påsk💛🐣🐥💛

2 månader sedan

Kära patient,

Välkommen/
Personalen på Nybrokliniken
... Se merSe mindre

Kära patient, Om du känner dig orolig för din hälsa inför en behandling hos tandläkaren, med tanke på Coronaviruset, så kan det kännas tryggt att veta att vi kan använda denna mask när vi behandlar dig. Den skyddar åt båda håll, d.v.s. både behandlare och patient. Säg bara till när du bokar isåfall. Vi vill dock påpeka att om du eller en familjemedlem är sjuk så vill vi att du ombokar din tid. Välkommen/ Personalen på Nybrokliniken

Comment on Facebook

Tandläkare på Nybrokliniken i Stockholm använder gärna Tikis dubbelmask som har filter för både inluft och utluft. För att du som patient ska känna dig helt trygg.

Heja Karla🍀

👍😂🌹

❤️👍👍😂

👍😷😊

👍👍👍👍

View more comments

3 månader sedan

Kära patienter,

Med tanke på CORONA-epidemin.
Har ni eller en familjemedlem varit i ett riskområde eller är sjuka så är vi tacksamma om ni bokar om er tid för våra övriga patienters skull. Tack för er omtanke🌸

/Personalen på Nybrokliniken🌺

4 månader sedan

Givande kurs i Varberg med bäste Ian Buckle från England😊 ... Se merSe mindre

Givande kurs i Varberg med bäste Ian Buckle från England😊Image attachmentImage attachment

5 månader sedan

Nybrokliniken

Nu tar vi julledigt och öppnar återigen torsdagen den 2/1.
Vi önskar er alla en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År😊🎅🏻
Hjärtligt Välkomna😊
... Se merSe mindre

Nu tar vi julledigt och öppnar återigen torsdagen den 2/1. Vi önskar er alla en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År😊🎅🏻 Hjärtligt Välkomna😊

Comment on Facebook

God Jul och ett Gott Nytt Tandvård!

God Jul 🎄⛄️🎅🏼⛄️🎄 🤩

God jul fina ni🎄🎅🏼❤️

Så vackra ni är 💕god jul på er finisar 😘😘

God Jul. Ni är sååå fina!

God Jul! 🤶

God Jul!🤶

God jul på er finingar! ❤️🎄🎅🏼

God Jul!

God jul🎄❤️kram

God jul😄❤️

God jul 🤶 Karla Reigo. ❤️ ❤️ ❤️

Zwei solch hübsche Nikolause dürften zu mir auch kommen .

View more comments

6 månader sedan

Nybrokliniken

Fantastiskt trevligt julbord på S/S Blidösund med Nybroklinikens underbara gäng🎅🏾😊 ... Se merSe mindre