Mottagningen – briljant tandvård på Östermalm

Vår mottagning är modern och utrustad med den senaste tekniken vad gäller utrustning och behandlingsmetoder. T.ex. använder vi oss av en scanner där vi scannar dina tänder istället för konventionella avtryck och vi kan fräsa din porslinskrona/porslinsfyllning så du kan få din nya krona redan samma dag. Då slipper du något provisoriskt i mun.

Vi har även maskinell rensning vid rotbehandlingar, digital röntgen som genererar mindre strålningsdoser och Panoramaröntgen. Vi har även ”The Wand” för en smärtfri bedövning istället för konventionella sprutor.

Hur jobbar vi?

Alla rum är utrustade med stora skärmar där du kan se dina röntgenbilder. Du får på så sätt en bättre inblick i diagnos och behandling. Om du vill kan du titta på en TV-skärm i taket när du ligger ner i behandlingsstolen vilket får dig att drömma dig bort och tänka på annat. Det brukar vara mycket uppskattat. Vi kommunicerar och berättar hela tiden vad vi gör, vilket medför att du känner dig trygg i allt vi gör.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 månad sedan

Vi på Nybrokliniken har julledigt mellandagarna och öppnar åter den 4/1.
Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Må nästa år bli ett bättre år för oss alla😊 Ta hand om er och varandra🤗🌸
... Se merSe mindre

Vi på Nybrokliniken har julledigt mellandagarna och öppnar åter den 4/1.

7 månader sedan

Välkommen att höra av dig till oss på 08-6610441 för att boka en tid. Det går också bra att boka online via vår hemsida www.nybrokliniken.se
Vi har semesterstängt 11/7-2/8
Vi önskar er alla en riktigt härlig sommar🌼🌸

Vi har semesterstängt 11/7-2/8
Vi önskar er alla en riktigt härlig sommar🌼🌸

Trevlig sommar❤️❤️😘😘

Glad sommar ❤️❤️😘

Ha en ljuvlig sommar kära ni☀️😎💃🏼🍓🥂😘

Längtar redan till nästa sommarlunch ❤️❤️ Så mysigt vi hade 🥰

Trevlig sommar 🇸🇪🦋🌸☀️☀️☀️💦🤩

View more comments

10 månader sedan

Känns härligt att vara så uppskattade av våra underbara patienter, speciellt i dessa svåra tider💕
Vi önskar er alla en riktigt glad påsk🐣🐥
Vi på Nybrokliniken har öppet som vanligt och har stängt endast på helgdagarna.
Välkomna!

Vi önskar er alla en riktigt glad påsk🐣🐥
Vi på Nybrokliniken har öppet som vanligt och har stängt endast på helgdagarna.
Välkomna!

Grad påsk💛🐣🐥💛

Glad Påsk 🐣 alla fina vänner och patienter ❣️

Glad påsk!🐥🐣🐥

10 månader sedan

Kära patient,

Om du känner dig orolig för din hälsa inför en behandling hos tandläkaren, med tanke på Coronaviruset, så kan det kännas tryggt att veta att vi kan använda denna mask när vi behandlar dig. Den skyddar åt båda håll, d.v.s. både behandlare och patient. Säg bara till när du bokar isåfall.

Vi vill dock påpeka att om du eller en familjemedlem är sjuk så vill vi att du ombokar din tid.

Välkommen/
Personalen på Nybrokliniken

Kära patient,

Välkommen/
Personalen på Nybrokliniken

👍😂🌹

Tandläkare på Nybrokliniken i Stockholm använder gärna Tikis dubbelmask som har filter för både inluft och utluft. För att du som patient ska känna dig helt trygg.

👍👍👍👍

👍😷😊

Heja Karla🍀

❤️👍👍😂

View more comments

11 månader sedan

Kära patienter,

Med tanke på CORONA-epidemin.
Har ni eller en familjemedlem varit i ett riskområde eller är sjuka så är vi tacksamma om ni bokar om er tid för våra övriga patienters skull. Tack för er omtanke🌸

/Personalen på Nybrokliniken🌺

1 år sedan

Givande kurs i Varberg med bäste Ian Buckle från England😊 ... Se merSe mindre