Mottagningen – briljant tandvård på Östermalm

Vår mottagning är modern och utrustad med den senaste tekniken vad gäller utrustning och behandlingsmetoder. T.ex. använder vi oss av en scanner där vi scannar dina tänder istället för konventionella avtryck och vi kan fräsa din porslinskrona/porslinsfyllning så du kan få din nya krona redan samma dag. Då slipper du något provisoriskt i mun.

Vi har även maskinell rensning vid rotbehandlingar, digital röntgen som genererar mindre strålningsdoser och Panoramaröntgen. Vi har även ”The Wand” för en smärtfri bedövning istället för konventionella sprutor.

Hur jobbar vi?

Alla rum är utrustade med stora skärmar där du kan se dina röntgenbilder. Du får på så sätt en bättre inblick i diagnos och behandling. Om du vill kan du titta på en TV-skärm i taket när du ligger ner i behandlingsstolen vilket får dig att drömma dig bort och tänka på annat. Det brukar vara mycket uppskattat. Vi kommunicerar och berättar hela tiden vad vi gör, vilket medför att du känner dig trygg i allt vi gör.

Aktuellt

Vi hälsar tandläkare Andreas Björk hjärtligt välkommen till oss på Nybrokliniken🌸
Andreas har jobbat i många år inom allmäntandvård och är mån om att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen.
Ring oss på 08-6610441 för att boka tid hos Andreas.

2 dagar sedan
Ring oss på 08-6610441 för att boka tid hos Andreas.

Passa på att få ett vitare leende.
Just nu har vi en BLEKNINGSKAMPANJ för 2900:- (ord. pris 4000:-).
Välkommen att ringa oss på 08-661 04 41.

3 veckor sedan
Passa på att få ett vitare leende.
Just nu har vi en BLEKNINGSKAMPANJ för 2900:- (ord. pris 4000:-).
Välkommen att ringa oss på 08-661 04 41.

Idag firar vi restriktionssläpp med att tacka av Torbjörn Johansson som nu går i pension efter 40 år av hårt arbete🤗
Tack för alla dessa år, käre Torbjörn🤗 Om bara tre veckor får du njuta av en välförtjänt pension och vi ska ta väl hand om dina fantastiska patienter💕

3 månader sedan

Comment on Facebook