fbpx
 

Akut tandvård – behandling på Östermalm

Om du fått tandvärk eller om en tand eller fyllning gått sönder kan du behöva akut tandvård. Vi försöker alltid hjälpa dig samma dag. Det gäller även dig som är ny patient och inte varit hos oss tidigare.

Vi är måna om att så snabbt som möjligt hitta ditt problem så att vi kan lindra din smärta eller laga din trasiga tand.

Om du känner dig orolig med tanke på Covid-19 inför ditt tandläkarbesök så kan det kännas tryggt att veta att vi har en speciell ansiktsmask när vi behandlar dig. Det är en bättre variant än de som används på infektionsklinikerna idag för den skyddar åt båda håll, d.v.s. både behandlare och patient. Säg bara till när du ringer och bokar.

Att gå regelbundet på tandundersökningar och rengöring samtidigt som man sköter om sina tänder hemma minimerar risken för akuttandvård. Skulle olyckan ändå vara framme och Du får tandvärk eller biter av en framtand så blir Du alltid erbjuden en tid samma dag. Skulle vi inte vara på plats under t.ex. helger och kvällar så hänvisar vi vart Du kan vända Dig.

Ibland är det inte lika akut och man kanske kan vänta några dagar, men vi ser alltid till att Du får hjälp så snart som möjligt. Vi finns till för Dig och för att Du ska få bästa möjliga service och känna Dig omhändertagen.

Det bästa inom tandvård med den senaste utrustningen och tekniken