fbpx
 

Tandblekning på Östermalm

Drömmer du också om ett vitare och vackrare leende?

Kaffe, te, rökning, rödvin och normalt åldrande missfärgar tänder med tiden. Missfärgade och gula tänder kan vi enkelt åtgärda med en tandblekning som är oskadlig för dina tänder.

Det finns flera olika metoder att använda sig av för att bleka tänder: klinikblekning med eller utan laserlampa samt hemmablekning med individuella skenor.

Vill du veta mer om vår tandblekningskampanj?

Ring 08 – 661 04 41 eller fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

 

Intresseanmälan Tandblekning

Lämna dina uppgifter och eventuellt meddelande så hör vi av oss inom kort.

Integritet(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

 

Bäst resultat

Efter många års erfarenhet av tandblekning och resultatuppföljning så tycker vi och de flesta andra tandläkare att hemmablekning med skenor är det säkraste, bästa och kostnadseffektivaste sättet att få vitare tänder.

Vi har sett att det blir ”bäst” resultat med hemmablekning, och det håller i sig längre än andra metoder (efter 3 år är 70% fortfarande fortfarande nöjda med färgen). Du kan själv anpassa hur mycket/lite du vill bleka och vilka tänder som kanske behöver blekas lite mer än andra. Du sparar dina skenor och fyller smidigt på med nytt blekningsmedel vid behov. Blekningsmedlet är den lilla kostnaden så det blir betydligt billigare om man vill göra en uppfräschning efter ett tag.

Hur går det till?

Vi träffas under två besök. Första gången tittar vi på tändernas färg och om eventuella lagningar/kronor finns. Viktigt är att du ska ha undersökt dina tänder och fått de rengjorda innan behandling med blekning. Eventuella kariesangrepp måste lagas innan blekningen. Allt detta hjälper vi gärna dig med men det ingår inte i blekningspriset.

Ser allt bra ut så tar vi avtryck på dina tänder och skickar till tandtekniker som framställer individuellt anpassade skenor för dig. När du sen kommer tillbaka så provar vi ut skenorna och ser att de har rätt utformning. Vi tar bort eventuell tandsten och blästrar dina tänder. Efter det kommer vi berätta för dig precis hur du ska gå tillväga och vad som är viktigt att tänka på.

Behandlingen kan antingen ske dagtid, i 2-3 timmar/dag eller på natten medan du sover. Det är individuellt hur länge man behöver bleka, men ca 1-2 veckor får man räkna med.

Du får gärna komma på återbesök och visa upp dina fina vita tänder!
Vi rekommenderar att du använder Opalescence tandkräm efter en tandblekning hos oss för att resultatet ska hålla längre och för att motverka nya missfärgningar.

Det bästa inom tandvård med den senaste utrustningen och tekniken