Tandblekning på Östermalm

Drömmer du också om ett vitare och vackrare leende?

Kaffe, te, rökning, rödvin och normalt åldrande missfärgar tänder med tiden. Missfärgade och gula tänder kan vi enkelt åtgärda med en tandblekning som är oskadlig för dina tänder.

Det finns flera olika metoder att använda sig av för att bleka tänder: Laser, Zoom lampa, klinikblekning eller hemmablekning.

Blekta tänder på 1 timme

På vår klinik kan man bleka sina tänder på 1 timme eller få individuella skenor och bleka hemma.

Efter många års erfarenhet av tandblekning och resultatuppföljning så tycker vi och de flesta andra tandläkare att hemmablekning med skenor är det säkraste, bästa och kostnadseffektivaste sättet att få vitare tänder.

Bäst resultat

Vi har sett att det blir ”bäst” resultat med hemmablekning, och det håller i sig längre än andra metoder (efter 3 år är 70% fortfarande nöjda med färgen). Du kan själv anpassa hur mycket/lite du vill bleka och vilka tänder som kanske behöver blekas lite mer än andra. Du sparar dina skenor och fyller smidigt på med nytt blekningsmedel vid behov.

Hur går det till?

Vi träffas under två besök. Första gången tittar vi på tändernas färg och om eventuella lagningar/kronor finns. Viktigt är att du ska ha undersökt dina tänder och fått de rengjorda innan behandling med blekning. Eventuella kariesangrepp måste lagas innan blekningen. Allt detta hjälper vi dig med.

Ser allt bra ut så tar vi avtryck på dina tänder och skickar till tandtekniker som framställer individuellt anpassade skenor för dig. När du sen kommer tillbaka så provar vi ut skenorna och ser att de har rätt utformning. Vi tar bort eventuell tandsten och blästrar dina tänder. Efter det kommer vi berätta för dig precis hur du ska gå tillväga och vad som är viktigt att tänka på.

Behandlingen kan antingen ske dagtid, i 2-3 timmar/dag eller på natten medan du sover och tar då i 1-2 veckor.

Du får gärna komma på återbesök och visa upp dina fina vita tänder!
Vi rekommenderar att du använder Opalescence tandkräm efter en tandblekning hos oss för att resultatet ska hålla längre och för att motverka nya missfärgningar.

Tandblekning på Nybrokliniken
Det bästa inom tandvård med den senaste utrustningen och tekniken