Invisalign – En osynlig tandställning

För att slippa den klassiska tandställningen erbjuder vi på Nybrokliniken Invisalign. Med Invisalign får du en nästintill osynlig tandställning. Att använda sig utav Invisalign är effektivt och väldigt modernt. Det fungerar på det sättet att tänderna regleras med hjälp av avtagbara genomskinliga plastskenor. Alla tandskenor är skräddarsydda och ersätts varje vecka. Vi skapar varje skena för att passa dina tänder som ingår i behandlingen. Tänderna kommer att gradvis förflytta sig för att slutligen hamna i rätt position.

Tänderna flyttas lite i taget

Genom att använda Invisalign som behandlingsmetod får du en nästintill osynlig tandställning. Som med vanlig tandställning flyttas tänderna lite i taget. Du får en uppsättning skenor där varje skena åstadkommer en liten förändring och byts ut mot nästa skena ca en gång i veckan. När du använt alla skenor så har tänderna nått sin önskade placering och du har nått det slutresultat du drömt om. Skenorna används under hela dygnet eller minimum 20 timmar per dygn. Den enda gången som du tar ut dom är när du ska äta, dricka varma drycker och borsta tänderna Skenorna rengörs enkelt genom att skölja med ljummet vatten.

Kan bettfel korrigeras med Invisalign?

I dagsläget har mer än tre miljoner människor fått hjälp med sina tandregleringsproblem. Vi på Nybrokliniken är Invisalign-certifierade och hjälper dig bedöma om denna metod är rätt för dig. Om vi tycker att denna metod passar dig skapar vi en detaljerad behandlingsplan där vi går igenom hela processen från start till slut. Det finns många fördelar med Invisalign. Det är bekvämt. Genomskinligheten gör att tandskenan knappt syns och blir väldigt diskret. Dessutom kan man ta ut tandskenan i upp till 4 timmar per dygn inför t.ex. viktiga möten, festligheter, restaurangbesök med mera. Det kan helt enkelt inte bli smidigare.

Det bästa inom tandvård med den senaste utrustningen och tekniken